Hakkımızda

Has MakinaFirmamız 1994 yılından beri bitkisel yağlı tohumları işleme konusunda kendi alanında ciddi anlamda mesafe kat etmiştir. Yağlı tohum işleme makineleri konusunda günlük 100kg'den 150ton kapasiteye kadar çeşitli çap ve ebatlarda makine imal etmektedir. Bunun yanı sıra Türkiye genelinde faaliyet gösteren diğer yağ fabrikalarının muhtelif yedek parçalarını ve bıçaklarını itina ile temin etmektedir. Ayrıca firmamızın üretmiş olduğu mamüllerin %60'ı yurtdışına ihraç edilmektedir. Firmamızın üretmiş olduğu standart üretimde yer alan 5 ayrı modelde bitkisel yağlı tohum işleme makinesi bulunmaktadır.

Bunlardan;

  • 15ton/24saat kapasiteli esktraksiyon özellikli yağlı tohum işleme presesi
  • 25ton/24saat kapasiteli eksper özellikli yağlı tohum işleme presesi
  • 15ton/24saat kapasiteli atık malzeme işleme özellikli soğuk presesi
  • 60ton/24saat kapasiteli hayvansal atıkları ve kemik mamulleri işleme özellikli presesi
  • Saatte 50kg ile 200kg işleme kapasiteli minyatür çeşitli yağlı tohumları işleyen soğuk presesi

Ayrıca; yağlı tohum işleme tesislerine ait hazırlama bölümünden oluşmakta olan kırma makinesi, ezme valsi, elek, hlezon sistemleri, yatay ve dikey helezonlar firmamız tarafından imal edilmektedir.

İMALAT BÖLÜMÜ

Ürünlerimiz günümüzün son teknolojisi olan CNC makineleri tarafından işlenmektedir. Ürünlerimiz alanında uzman teknik personel tarafında üretilmektedir. İtina ile kalite kontrol çalışmaları yapılarak mamullerin kullanımı sağlanmaktadır.

MAKİNELERİMİZİN İŞLEYEBİLECEĞİ ÜRÜNLER

Ayçiçeği - Pamuk - Mısırözü - Kanola - Keten - Susam - Yer fıstığı - Fındık - Hayvansal atık - Bitkisel atık malzemeleri (soğuk işleme)